Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Deze BN’ers komen dit jaar optreden tijdens Margriet Winter Fair!

trijntje-oosterhuis.jpg

Tuurlijk kun je tickets voor een concert van je favoriete artiesten scoren. Maar op de Margriet Winter Fair zie je ze gewoon allemaal voorbij komen! Dit jaar van vrijdag 23 t/m donderdag 29 november in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

We verklappen alvast een paar namen…

Trijntje Oosterhuis

Op 30 maart 2019 staat Trijntje Oosterhuis in de Ziggo Dome Amsterdam. Maar eerst staat ze bij ons op het podium! Hier zingt ze een aantal van haar mooiste nummers. Zorg daarom dat je op zondag 25 november bij Margriet Winterfair bent!

Bluebirds

Het trio Krystl, Elske DeWall en Rachèl Louise ontstond spontaan maar het liep al snel uit de hand: binnen twee dagen verkochten ze de grote zaal van Paradiso en vervolgens werd debuutsingle ‘Nothing On Me’ een groot succes. Tijdens Margriet Winter Fair laten ze op donderdag 29 november een voorproefje zien van hun album én theatertournee ‘Sisters.’

Do

Vorig jaar kwam Do na tien jaar een nieuw album uit, Nederlandstalig dit keer. Met prachtige, persoonlijke nummers over geluk, liefde en verdriet. Dit najaar gaat ze op tournee met de voorstelling Mijn kleine huis, waarin ze de mooiste liedjes zal zingen. Dat doet ze overigens ook op zaterdag 24 november op Margriet Winter Fair, waarin we een sneak preview krijgen.

Jeroen van der Boom

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. Met zijn nieuwe theatershow ‘Dit ben ik 2.0’ die dit najaar van start gaat, peelt hij al zijn bekende nummers, van zijn hit ‘Jij bent zo’ tot aan ‘Nou is het genoeg’. Tijdens Margriet Winter Fair krijgen we op maandag 26 november een sneak preview te zien van zijn show. Zorg dat je erbij bent!

Nick & Simon

Voor het eerst geven Nick & Simon een volledig eigen concert op zaterdag 20 april 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome! Een concert dat je niet mag missen: avondvullend, verrassend en vooral ook vertrouwd. Tijdens Margriet Winter Fair op donderdag 29 november, geven ze alvast een voorproefje van die avond. Dat wil je niet missen!

Kijk voor meer info en tickets op margrietwinterfair.nl. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Ook interessant