Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Bestel nu de Robijn box voor maar € 26,95 (verlopen)

robijn1-nieuw-online-margriet-1.jpg

– Lezersaanbieding –

Op Tjox vind je de leukste tjokvolle boxen met voordeel! Deze week in de Tjox box alles voor de grote en kleine wasjes. Een box met acht heerlijke Robijn producten én een handig wasmandje t.w.v. € 7,99. Dat allemaal voor maar € 26,95*. En de box wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Heerlijk frisse was

Een stralende, frisse en schone was willen we allemaal! Dat kan: met Robijn wasmiddel en Robijn wasverzachter wordt je was nog frisser en gaat het heerlijk ruiken. In de Tjox box zit alles voor de gekleurde en witte was: zo krijg je alles weer stralend wit, blijven kleuren wasbeurt na wasbeurt krachtig en zorgt de wasverzachter voor een heerlijk zacht resultaat. En dankzij de geurbuiltjes blijft je kleding fris, óók in de kledingkast. Kortom: er is een Robijn-product voor al je wasgoed.

Bestel nu de tjokvolle Robijn box van € 50 voor maar € 26,95*!

Dit zit er in de tjox box:

1. Een gratis wasmandje t.w.v. € 7,99
2. 2x Robijn Wasmiddel Klein & Krachtig Color 735 ml
3. Robijn Wasmiddel Klein & Krachtig Stralend Wit 735 ml
4. 1x Robijn Wasverzachter Morgenfris 750 ml
5 .2x Robijn Geurbuiltjes Intense – 3 stuks
6. 1x Robijn Wasmiddel Zwitsal 735 ml
7. 1x Robijn Wasverzachter Zwitsal 750 ml

Tjox: de beste merkproducten voordelig in één box

Op Tjox.nl staan compleet gevulde boxen van onze favoriete merken. Van Robijn, Sun en Zwitsal, tot Neutral, So Pure en Nivea. Vul de voorraad en geef eens een box cadeau. De boxen worden snel en gratis thuisbezorgd. Bestel snel zo’n fijne tjokvolle box!

* Je kunt meedoen aan de actie zolang de voorraad strekt. De Robijn box wordt binnen 1 tot 3 werkdagen gratis thuisbezorgd.

Ook interessant