Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 48: tas en portemonnee van Zusss

margriet-48-zusss-tas-abonneecadeau.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets leuks te winnen!

Ook deze week geven we weer een fijn abonneecadeau weg. Vijf lezeressen krijgen een kekke schoudertas met bijpassende portemonnee van Zusss t.w.v. € 89,90.

De vijf winnaars deze week zijn:

  • J. Zwijndrecht
  • L. uit Hengelo
  • Yohannah uit Katwijk
  • Els uit Braamt
  • Lianne uit Alphen

Zusss schoudertas

Met deze kekke schoudertas steel jij niet alleen de show, nee, hij is ook nog eens super praktisch. Het is een perfect formaat voor een dagje weg of om mee te nemen naar je werk. Hier passen al jouw spulletjes zeker in. De tas is gemaakt van veganistisch leer, heeft een ideale grootte en sluit door middel van een magnetische sluiting. Het speelse effect van de tas wordt gecreëerd door de ronde uitsnede. Draag de tas over de schouder, losjes over je onderarm of in de hand. Zo kun je fijn afwisselen.

Bijpassende portemonnee van Zusss

Stijl de tas af met deze bijpassende portemonnee en je dag kan niet meer stuk! Deze portemonnee is echt heel handig. Je hebt alles direct bij de hand en het model biedt genoeg ruimte om pasjes, bonnetjes en geld overzichtelijk in te bewaren. Ook de portemonnee is van veganistisch leer gemaakt en heeft twee vakken voorzien van een rits. Aan de ritssluitingen hangen gezellige kwastjes en een polsbandje. In de twee vakken van de portemonnee zijn extra vakjes te vinden, waar je je pasjes in kunt schuiven. Ook briefgeld, bonnetjes en zelfs je telefoon kun je in deze portemonnee kwijt. Hij ziet er dus niet alleen heel leuk uit, maar hij is ook nog heel handig!

Voor meer informatie en alle producten, kijk op zusss.nl

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Ook interessant