Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 37: Lucky Hoop oorbellen van rijkje.com

abonneecadeau-margriet-37-lucky-hoop-oorbellen-van-rijkje-com.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Onder onze abonnees verloten wij elke week cadeaus. Deze week is dat 5x een Lucky Hoop oorbellen set in Goud Vermeil of Sterling Zilver t.w.v. 39,95 euro aangeboden door rijkje.com.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Lies uit Ommen
  • Tineke uit Zoetermeer
  • Ellen uit Best
  • Marie-José uit Tilburg
  • E. uit Gytsjerk

De winnaars krijgen het abonneecadeau in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Lucky Hoop oorbellen van rijkje.com

Deze mooie verfijnde Lucky Hoop oorbellen zijn gemaakt van eerste gehalte Sterling Zilver met 14 Karaat Goud Vermeil. Ze hebben een mooie symbolische betekenis; in verschillende culturen worden ze als traditie aan de bruid gegeven ter bescherming en om geluk te brengen.

Er worden twee gouden sets en drie zilveren sets weggegeven.

De sieraden worden zoveel mogelijk milieubewust en verantwoord geproduceerd met respect voor mensenrechtenschendingen conform de regels van de OECD Due Diligence Guidance. Deze prijs wordt aangeboden door rijkje.com

Wil je meer informatie over de producten van Lucky Hoop en rijkje.com? Neem dan een kijkje hier.

Ook interessant