Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 4: top en broek van travelstof van Zusss

abonneecadeau-margriet-4-top-en-broek-van-travelstof-van-zusss.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een top en broek van travelstof van Zusss t.w.v. €99,90.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

 • Bertina uit Amstelveen
 • D. uit Wassenaar
 • Bia uit Nijkerk
 • Annie uit Lith
 • P. uit Weert

Dit Zusss-pakket bestaat uit: 

 • Zusss-top met driekwart mouw:
  Deze top heeft een mooie aansluitende pasvorm. De smalle mouw geeft een slank effect. In de taille en boord is de top wat ruimer. Op de achterkant kan de top dicht worden gemaakt met een knoopje. Heb je al gezien hoe leuk dat eruitziet? Het herkenbare Zusss-logo vind je op het muntje onderaan terug.
 • Zusss-broek met slanke fit:
  Het model van deze broek heeft een mooie aansluitende pasvorm rond de benen. De smalle pijp geeft een slank effect. In de taille is de broek wat ruimer en hij is te verstellen middels een taillekoord. Er zitten twee steekzakken in de voorkant van de broek en een zakje voor de sier aan de achterkant. Op de voorkant van beide pijpen van de broek loopt een naad voor een pantalon-effect. Op een van de zakken vind je een muntje met het Zusss-logo terug. Ook aan de achterkant van de broek vind je in het boord het Zusss-label. Door de luchtigheid van het model in de taille is de broek ook baggy en nonchalanter te dragen.

Wil je meer weten over Zusss? Klik dan hier.

De winnaars van het abonneecadeau krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant