Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 41: een grote kleurrijke sjaal van Didi

abonneecadeau-didi.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een grote kleurrijke sjaal van Didi t.w.v. €39,99.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Saskia uit Santpoort-Noord
  • H.W. uit Zoetermeer
  • Jeannette uit Nijkerk
  • Gerrie uit Heide
  • Aaltje uit Erm

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Indian Summer

Je kent dat vast, het verrassende gevoel… Je denkt dat de zomer ten einde is met de eerste frisse regenbuien en een herfstige aanblik, maar dan komt ze opeens weer even terug! De Indian Summer laat zich in volle glorie zien en verwarmt je huid weer met de laatste intense zonnestralen van het seizoen. Deze fijne momenten houden we vast met DIDI’s nieuwe wintercollectie vól warme kleuren waarin bruin de hoofdrol speelt. De herfstkleur wordt vergezeld door accentkleuren uit de geelfamilie die de ondergaande zon symboliseren.

Het abonneecadeau van deze week is een degradé sjaal met een metallic draad. De kleuren zijn geïnspireerd op de herfst en zijn tegelijkertijd ook een subtiele knipoog naar het modebeeld uit de jaren 70. De sjaal is erg groot en kan daardoor ook heerlijk als een soort cape worden omgeslagen. Bij deze sjaal is ook een vest en een trui verkrijgbaar, om fijn te kunnen werken met lagen in dezelfde print. De sjaal is ook verkrijgbaar in roze en blauw.

Wil je meer informatie over de collectie van Didi? Klik hier.

Ook interessant