Overig

Abonneecadeau Margriet 5: genieten voor twee bij Fort Resort Beemster

c92rxzu69992_selected_wide_1200.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Onder hen verloten we elke week een geweldig abonneecadeau. Als vaste lezeres van Margriet maak je daardoor wekelijks kans om te winnen!

Deze week is het cadeau dat we verloten: vijfmaal voor twee personen genieten bij Fort Resort Beemster t.w.v. €69.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Peter uit Bunde
  • Jolanda uit Groesbeek
  • Ada uit Duiven
  • Pieter uit Zutphen
  • Inge uit Eefde.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Met z’n tweeën genieten

Ben jij een van de gelukkige winnaars van dit cadeau? Dan ontvang je twee entreekaarten voor Fort Resort Beemster: een luxe eco-chic wellnessresort in het Unesco-monument Fort aan de Nekkerweg, gelegen in werelderfgoed De Beemster vlakbij Amsterdam.

Fort Resort Beemster

Het Fort waar vroeger soldaten gehuisvest waren, is omgetoverd tot een unieke spa & wellness met bijzondere baden en sauna’s. Tijdens de metamorfose heeft Frank Bart, eigenaar en groot fortenliefhebber, aan alles gedacht. Bijzondere historische stijlkenmerken zijn behouden en voor de afwerking zijn de mooiste materialen gekozen. Er wordt gewerkt met de beste producten.

Fort Resort Beemster is een combinatie van stijlvol en duurzaam, ook wel ‘eco-chic’ genoemd. Door talloze innovatieve toepassingen is het fort niet alleen een unieke plek, maar ook milieuverantwoord. Zo worden het fort en de baden verwarmd door de restwarmte van de sauna’s. Het regenwater wordt hergebruikt en voor energie profiteert Fort Resort Beemster van de zon.

 

Meer informatie over Fort Resort Beemster? Klik hier.

 

Ook interessant