Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 9: een boekenpakket van dwarsligger

dwarsligger-boekenpakket-ambo-anthos.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Deze week is dat 5x een boekenpakket van dwarsligger t.w.v. € 61,-.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Willemieke uit Nieuwerkerk IJssel
  • Marja uit Amsterdam
  • Constance uit Voorthuizen
  • J. uit Baexem
  • P. uit Beek en Donk

Wat zit er in het pakket?

Ongetemd leven is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning. ‘Doe het. Lees het. Beleef het. Oefen het.’ – ADELE

Het meisje dat twee kampen overleefde van Heather Morris is het hartverscheurende vervolg op haar wereldwijde bestseller De tatoeëerder van Auschwitz. Een verhaal over hoop en overleven en is gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van Cilka Klein, die een rol speelt in. Wanneer Cilka een onbekende man verpleegt, ontdekt ze dat er ondanks alles ruimte in haar hart is voor liefde.

Kastanjehove van Tommie Niessen is een ontroerende en humoristische roman, gebaseerd op de belevenissen van de leukste verpleegkundige van Nederland. Over de negentienjarige Thomas loopt stage bij een verpleeghuis.

Contrapunt van Anna Enquist, waarin een vrouw piano speelt om haar dochter weer bij zich te voelen. Een sterke literaire constructie, een oefening in beheersing, en tegelijkertijd een pijnlijke hartenkreet.

Wil je meer informatie over de boeken van dwarsligger? Klik dan hier!

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken per mail toegestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant