Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 7: ketting Entwined Hearts ‘My heart belongs to you’

1tlrmt36yqmz_selected_wide_1200.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau. Als vaste lezeres van Margriet maak je dus wekelijks kans om iets moois te winnen!

Deze week is het abonneecadeau dat we verloten: vijfmaal de romantische ketting Necklace Entwined Hearts, model My heart belongs to you t.w.v. €59,95, aangeboden door Heart to Get Jewelry.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Bermi uit Made
  • Lia uit Geertruidenberg
  • Ineke uit Sprang-Capelle
  • Ria uit Lithoijen
  • Willy uit Breda.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Heart to Get Jewelry

Heart to Get Jewelry is een uniek sieradenconcept van Nederlandse bodem. De oprichters Brigitte Brus en Marieke Deckers hebben een missie: het uitdragen en verspreiden van kracht en positiviteit. De collectie bestaat uit fijne, trendy, klassieke en stijlvolle zilveren sieraden met alle denkbare symbolen, letters en liefdestekens. Elk Heart to Get-sieraad is verbonden aan een bijpassende mooie boodschap. Dit zilveren kettinkje draagt de boodschap My heart belongs to you.

Abonneecadeau Heart to Get

Naast deze collectie biedt Heart to Get sinds kort ook de mogelijkheid om zelf sieraden te ontwerpen op de website. Neem er eens een kijkje om de gehele collectie te bewonderen of om zelf een sieraad te creëren!

 

 

Meer informatie over Heart to Get? Klik hier.

 

Ook interessant