Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 6: Riverstones Serenity Necklace van Riverstones

serenity-margriet.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten we 5x  een Riverstones Serenity Necklace in een luxe cadeauverpakking ter waarde van € 53,95 van Riverstones.

De winnende abonnees van deze week zijn:

  • R. v.d. Zijden, Alblasserdam
  • C. Brouwer, Hoogvliet
  • T. van Elshout, ‘s-Gravenhage
  • T. de Maker, Hoogkarspel
  • K. v.d. Wijst- Hagen, Boxmeer

Meer over Riverstones
Riverstones is een betekenisvol sieradenmerk waarbij de ambitieuze, drukke vrouw van deze tijd hun inspiratie bron is.  Iedere dag hebben deze vrouwen 50.000 gedachten, horen ze 5.000 geluiden en iedere minuut maken ze tenminste 2 keuzes. Het is niet gek dat ze soms overweldigd worden door de drukte van alledag. De producten van Riverstones zijn bedoeld om vrouwen te inspireren om meer stilte momenten in het leven op te zoeken. Omdat die stilte momenten ervoor zorgen dat je de schoonheid van jezelf en het leven beter kunt zien. Je vindt er betekenis en de kracht om altijd weer op te staan. De sieraden van Riverstones worden handgemaakt in hun eigen werkplaats op Bali.
Dit 14 karaats vergulde kettinkje is 40 cm lang en heeft de mogelijkheid om met 3 cm verlengd te worden. De steen in natuurlijke Drusy Agaat. Agaat heeft een rustgevende werking.

Kijk hier voor meer informatie.

Ook interessant