Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 54: een cadeaupakket van Uitgeverij Snor t.w.v. € 45.

proef-de-liefde.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten we 5x een cadeaupakket van Uitgeverij Snor t.w.v. € 45. Dit supermooie feestpakket van Uitgeverij Snor bevat twee prachtige boeken van Anya van de Wetering en een super speciale chocoladereep.

De winnende abonnees van deze week zijn:

  • M. Dekker, Sint Maarten
  • P.J. Dekker, Hoofddrop
  • M.W. Schippers-Teeuwen, Hillegom
  • A. Beukelman, Oostvoorne
  • C.W. Bloks, Oss

Over Uitgeverij Snor

Boeken en chocolade van Uitgeverij Snor zijn een feest om te geven en te krijgen. In het pakket zit het romantisch-stoere kookboek Proef de Liefde. In dit zinnenprikkelende boek staan 52 verleidelijke gerechten om je lief telkens weer mee te veroveren. Van fris tot heet, van zoet tot kleverig, van rauwe coquilles met gemberlimoendressing tot een passiebombe. Dichter Ingmar Heytze schreef zes gedichten om de hoofdstukken in te luiden.

De Eenpanskalender is een kloek boekwerk, met 1 kilo aan eenpansrecepten, voor iedere dag één, zelfs in het schrikkeljaar. Zo wordt het iedere dag een eitje om te bedenken wat je gaat koken vanavond. De beste recepten voor pasta’s, stoofschotels, risotto’s, curry’s en meer zijn verzameld bij familie en vrienden van Kamer 465 en gebundeld in deze kalender.

Tot slot een mega grote lekkere chocolade kerstreep met glitterverpakking. De feestelijke verpakking van deze reep is ontworpen door het designbureau Studio Boot. Op de achterkant van de ingestoken kaart kun je jouw eigen boodschap schrijven waarmee je de boodschap van de reep nóg persoonlijker maakt. Merry X-mas!

Kijk hier voor meer informatie over Uitgeverij Snor.

Ook interessant