Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 52: een emaille pan beschikbaar gesteld door Green Jump

ottomania-online.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten we 5x  een grote groene emaille pan van Riess beschikbaar gesteld door Green Jump t.w.v. € 63. 

De winnende abonnees van deze week zijn:

  • G. Vugt, Berlicum
  • M. Hendriks, Oijen
  • M. Ven, Volkel
  • J. Lucius, Heeswijk-Dinther
  • M. Feyer-Groot, Enschede

Meer over Green Jump

Green Jump is ervan overtuigd dat mooie spulletjes van hoge kwaliteit uitstekend samengaan met eco, bio en fair trade produceren, onder goede arbeidsomstandigheden. Dat dit mogelijk is in de dagelijkse praktijk bewijst hun assortiment. Zij voeren ruim 2.000 producten van merken die net zoveel waarde hechten als zij aan het combineren van duurzaam én mooi.

Emaillen pannen van Riess
De grote emaillen pannen van Riess fleuren niet alleen je keuken op, maar dragen ook bij aan een groene manier van koken. Emaillen pannen zijn namelijk gemaakt door een soort glas bij 840 graden vast te smelten op een basis van ijzer. Het resultaat is een pan met een glad, niet poreus oppervlak dat geen stoffen afgeeft. Door het gebruik van natuurlijke minerale bronnen zoals o.a. staal, kwarts, klei en soda zijn de emaillen pannen recyclebaar. De pannen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde.

Ook interessant