Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 51: Zusss toilet- en make-uptas incl. verzorgingsproducten

abonneecadeau-margriet-51-zusss-toilet-en-make-uptas.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een handige toilet- en make-uptas van Zusss inclusief verzorgingsproducten t.w.v. € 75,80.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Ineke uit Zaandam
  • Gon uit Delft
  • W. uit Swalmen
  • Geertruida Elisabeth uit Leerdam
  • Anneke uit Dronrijp

Zusss

Wat een handige toilettas, daar gaat lekker veel in! Verzamel al je spulletjes en favoriete verzorgingsproducten in deze toilettas, en het is nooit meer een rommeltje. Voor jezelf zorgen was nog nooit zo leuk. Verzorging is namelijk een belangrijke basis voor je eigen geluk. Want lekker in je vel zitten begint bij goed voor jezelf te zorgen. Gezond én lekker (laten we het wel leuk houden) eten, dingen doen waar jij blij van wordt en je huid goed verzorgen. Daar helpen we graag een handje bij. Zorg goed voor jezelf met de fijne verzorgingsproducten van Zusss. Je shopt Zusss bij meer dan 450 verkooppunten in Nederland en België en op zusss.nl.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant