Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 50: PowderRain handdouche

abonneecadeau-margriet-50-powderrain-handdouche.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een Hansgrohe PowderRain handdouche t.w.v. € 132,13.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Jennie uit Hoogezand
  • I. uit Apeldoorn
  • F. uit Leidschendam
  • Nynke uit Woerden
  • Janneke uit Terneuzen

De PowderRain handdouche

Deze Hansgrohe handdouche met de nieuwe straalsoort PowderRain verfijnt de douchestraal zes keer. Hierdoor ontstaat een volle, maar zachte cocon van water die je lichaam omhult. Lekker ontspannend, ook voor je oren. De minuscule waterparels spatten minder en zijn daardoor tot 20 procent stiller. Daarnaast bespaar je met deze straalsoort tot 20 procent aan water en energie.

PowderRain

Hansgrohe

Hansgrohe ontwikkelt kranen, douches en accessoires voor badkamers en keukens, voor elke smaak en voor elke portemonnee. Bij de ontwerpen staan comfort, gebruiksvriendelijkheid, innovatie, kwaliteit en design centraal.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus. Wil je meer informatie over de producten van Hansgrohe? Klik hier.

Ook interessant