Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 5: Spellenpakket van Megableu

spellen-mega-bleu.jpg

Onder onze abonnees verloten wij elke week cadeaus. Deze week is dat 5x een spellenpakket van Megableu t.w.v. € 75,-

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • T. uit Leeuwarden
  • Nelly uit Bergen
  • P. uit Zevenbergen
  • Ineke uit De Lier
  • Ina uit Schagen

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Het spellenpakket van Megableu bestaat uit de volgende leuke spellen:

In een Handomdraai

Deze game is gebaseerd op het bekende spel “Waarheid, Durven of Doen”, waarbij een grappige hand de spelers verrast. Inderdaad, een hand (van werkelijke grootte) verplaatst zich in cirkels op de tafel. Stopt de hand, dan wordt één van de spelers willekeurig aangewezen. Deze speler moet zich nu wagen aan een vraag gekozen door de tegenspelers: “Waarheid” of “Durven”? Indien de speler in de opdracht slaagt, krijgt hij het kaartje. Indien niet, krijgt hij een extra uitdaging. De eerste speler die zes kaartjes heeft, heeft gewonnen.

Kneedfeest

In dit creatieve behendigheids- en raadspel moet je geen woorden uitbeelden, ook niet tekenen, maar wel boetseren! Twee teams nemen het tegen elkaar op en proberen zo snel mogelijk het geboetseerde woord te raden. Het team dat het woord als eerste raadt, mag met de stempel een stukje klei stelen van het andere team. Wees dus snel, want hoe meer klei je verliest, hoe moeilijker het wordt. Ideaal om in grotere groepen als partyspel te spelen.

Relative Insanity

Dit is een een humoristisch partyspel met herkenbare familiesituaties. Iedere speler is om beurten jury. De jury leest een situatiekaart hardop voor, bijvoorbeeld: “Wanneer m’n broer z’n pasgeboren baby kwam voorstellen aan de familie, riep oma plots…” De andere spelers kiezen hun punchline om de zin af te maken:”Jij bent de vader niet!” of “Iemand maakte een tripje naar het land van slechte keuzes.” De lezer kiest de grappigste kaart en geeft die speler een punt. Met 400 punchlines is het spel telkens anders, maar altijd even hilarisch!

Wil je meer informatie over de spellen van Megableu? Klik dan hier!

Ook interessant