Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 45: Inventum elektrische bovendeken

abonneecadeau-margriet-45-inventum-elektrische-bovendeken.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week geven we weer een fijn abonneecadeau weg. Vijf lezeressen krijgen een Inventum elektrische bovendeken t.w.v. €59,99.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • M. uit ‘s-Gravenhage
  • Ans uit Schoorl
  • Margriet uit Smilde
  • Leontine uit Weert
  • Louisa uit Vierpolders

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Heerlijk knus!

Ben jij ook een echte koukleum en kruip je het liefst elke avond met een warme deken op de bank? Dan is de Inventum elektrische bovendeken HB75 de ideale deken voor jou! Deze extra grote bovendeken is superzacht en heerlijk warm. Comfortabel binnen op de bank of lekker buiten op het terras. De zachte omslagdeken heeft zes warmtestanden en schakelt na ongeveer drie uur automatisch uit. Je doet eenvoudig de stekker in het stopcontact, kiest de gewenste warmtestand en de deken voelt gelijk heerlijk warm aan. Kortom: een ideale deken om alleen of samen in het najaar lekker onder te kruipen terwijl je je favoriete serie kijkt!

Wil je meer informatie over de elektrische bovendeken van Inventum? Klik hier.

Ook interessant