Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 46: cadeaubon Expresso

expresso2.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten we 5x een cadeaubon van Expresso  t.w.v. € 50.

  • M. van Silfhout, Assendelft
  • H. Meurs, Eerbeek
  • A.W. Bolleboom, Leidschendam
  • E.M.A. Kranen-Kuhlman, Abbekerk
  • M.C. Schniermanni-Aerts, Breda

Expresso

Altijd in stijl met Expresso Fashion
Met Expresso Fashion ben je altijd in stijl! Expresso is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. De missie van Expresso is om voor elke vrouw de mooiste looks te ontwerpen die je sterke punten naar voren laten komen.

Expresso Fashion heeft voor elke gelegenheid de juiste outfit
Dit seizoen brengt Expresso jou de trendy thema’s It’s a Women’s World, Contemporary Ceramics en The Glitz. Bij het eerste thema staan colourblocking en grafische prints centraal in de kleuren grijs, blauw en flasy feminine red. Contemporary Ceramics draait om een zachte look en feel: heerlijke vesten en prints gebaseerd op porselein en keramiek. Om het jaar af te sluiten brengt The Glitz een portie glamour naar je toe, leuk voor de feestdagen!

Mooie kleding voor elk figuur tot en met maat 46
Expresso gaat tot en met maat 46 en heeft mooie kleding voor elk figuur! Kijk dus snel op www.expresso.nl en laat je inspireren. De giftcard ter waarde van €50 is alleen geldig in de Expresso stores en mag binnen een jaar in delen besteed worden. De giftcard is niet inwisselbaar voor contanten.

Ook interessant