Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 43/44: een boekenpakket van Ambo Anthos uitgevers

boekenpakket-margriet.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een boekenpakket t.w.v. €60, aangeboden door Ambo | Anthos uitgevers.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • P. uit Honselersdijk
  • J. uit Zoetermeer
  • Bep uit Leusden
  • Ulrike uit Maastricht
  • L. uit Hasselt

De winnaars krijgen de prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Lekker lezen

Smalltalk Survival van Liz Luyben en Iris Posthouwer: direct bruikbare tips voor makkelijke, leuke en waardevolle smalltalk. Doe je weleens alsof je aan het bellen bent om een verplicht praatje te omzeilen? Kom je op zakelijke borrels nét wat te vaak terecht in saaie ‘en wat doe jij?’-gesprekken? In Smalltalk survival leren Liz en Iris je hoe je smalltalk soepeler begint, hoe je het interessant maakt én hoe je er elegant een einde aan breit.

Meisje van me is de spannende nieuwe thriller van prijswinnend auteur Ilse Ruijters. Amber en Tom zijn zojuist de ouders geworden van een prachtig, gezond meisje en kunnen hun geluk niet op. Totdat de draagmoeder die ze hebben ingeschakeld opeens is verdwenen. Met hun baby…

Blauwe zomer is het meeslepende romandebuut van Leo Blokhuis: een fascinerende dubbele coming of age. Op grootse wijze brengt Blokhuis twee jongens uit Den Haag samen in een indorockband en beschrijft hij de ontwikkeling van de vroege rock-’n-roll in Nederland zoals alleen Leo Blokhuis dat kan. Leo Blokhuis is auteur van onder andere ‘Grijsgedraaid’ en ‘Het Plaatjesboek’ en presentator van de ‘Top 2000 a gogo’.

Wil je meer informatie over het boekenpakket? Klik hier.

Ook interessant