Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 40: Kardol-dekbedovertrek Observer Blue Green

kardol-margriet.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen het dekbedovertrek ‘Observer Blue Green’ van Kardol t.w.v. €139,95.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Hannie uit Haarlem
  • Albert uit Gouda
  • C. uit Tiel
  • Wilma uit Didam
  • Martje uit Assen

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Slaap lekker

Prachtig voor in de slaapkamer: het dekbedovertrek ‘Observer Blue Green’ van Kardol. Twee keer per jaar lanceert Kardol, hét premium merk van Bedding House, een nieuwe collectie bedtexiel. Observer Blue Green is één van de vier nieuwe najaarsdessins met een prachtige warme kleurstelling.

Een fraai dessin, gemaakt van honderd procent katoensatijn van zeer hoge kwaliteit, voorzien van diverse weefsels en chique stofstructuren. De banen, die van elkaar worden gescheiden door stijlvolle bandjes of stiksels, geven dit dessin een extra hoogwaardig gevoel. ‘Observer Blue Green’ heeft een prachtige intense kleurencombinatie van groen en blauw. Een accent van warm mos en olijfgroen maakt dit moderne dessin helemaal compleet.

Kunst van Kardol

Kardol vertaalt al meer dan twintig jaar haar inspiratie naar slaapkamerinterieurs. De inspiratie voor het bedtextiel is afkomstig uit de kunst, architectuur, mode, natuur en cultuur. Karakteristiek voor Kardol is de gelaagdheid in het ontwerp: ieder dessin is opgebouwd uit één of meerdere grafische patronen, weefsels, kleurverlopen of kleurvlakken. In de nieuwste collectie vloeien grafische prints en diepe kleuren volmaakt in elkaar over. Het bedlinnen omarmt je vanwege de warme uitstraling en de superieure kwaliteit.

Wil je meer informatie over het Kardol-dekbedovertrek ‘Observer Blue Green’? Klik hier.

Ook interessant