Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 4: Inventum heetwaterdispenser

inventum-heetwaterdispenser-banner-m.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Onder hen verloten we elke week een geweldig abonneecadeau. Als vaste lezeres van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen!

Deze week is het cadeau dat we verloten 5x een Inventum heetwaterdispenser t.w.v. €69,99.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Annie uit Vriezenveen
  • Joyce uit Coevorden
  • Annie uit Emmen
  • Johan uit Rhenen
  • Corrie uit Apeldoorn

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

 

Genieten van een vers kopje thee

Ben jij een echte theeleut en kun je ook zo genieten van een vers, dampend kopje thee of een warm kopje bouillon? De Inventum heetwaterdispenser HWD722 is het perfecte budgetvriendelijke alternatief voor de kokendwaterkraan. Deze heetwaterdispenser verwarmt binnen een mum van tijd precies de benodigde hoeveelheid water naar een temperatuur die varieert van 20°C tot 100°C. Dit is mogelijk dankzij de Inventum direct-warm technologie. Dat betekent nooit meer wachten totdat het water kookt, maar direct genieten van je warme drankje. De heetwaterdispenser heeft een afneembaar waterreservoir met een inhoud van 2,2 liter. Daarnaast heeft de heetwaterdispenser een vermogen van 2.600 watt en een handig uitneembaar anti-kalkfilter. Je bespaart niet alleen water, maar ook tijd én energie. Want de heetwaterdispenser bespaart ca. 40% energie in vergelijking tot een normale waterkoker. Driedubbel genieten dus!

Abonneecadeau Heetwaterdispenser

 

Meer informatie over de Inventum heetwaterdispenser? Klik hier.

 

Beeld: Pexels

Ook interessant