Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 37: een cadeaubon van Intratuin

plantjes-2.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten we 5x een cadeaubon t.w.v. € 50.

De winnende abonnees van deze week zijn:

  • R. Hoogeveen, Boerakker
  • J. de Bruin, Oostvoorne
  • R. van Wilgenburg – v/d Hooft, Hoek van Holland
  • E. Floresse – Vissers, Hulst
  • N. Breur, Heerjansdam

Meer over Intratuin

Geniet zo lang mogelijk van de tuin en warm jezelf ’s avonds aan een buitenhaard of vuurkorf. Kaarslicht en een dekentje erbij en je kunt ook in het najaar eindeloos buiten blijven! Met planten die vanaf de nazomer op hun mooist zijn, geef je nog snel een kleurinjectie aan je terras. Liever naar binnen? Kom bij Intratuin kamerplanten shoppen om het in huis net zo groen te maken als buiten, en laat je inspireren door onze nieuwe wooncollectie!

Nieuw bij Intratuin

Intratuin introduceert een nieuw eigen label voor woonaccessoires: Every Days! Het zijn basics die in elk interieur en bij elke woonstijl passen. Zoals glaswerk, potten en kaarsen. Allemaal tijdloos, van goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Vanaf september verkrijgbaar. Kijk op Intratuin.nl voor een vestiging bij jou in de buurt.

© Intratuin/ Louis Lemaire

Ook interessant