Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 36: Boekenpakket Ambo | Anthos

abonneecadeau-margriet-augustus-2.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Onder onze abonnees verloten wij elke week cadeaus. Deze week is dat 5x een boekenpakket t.w.v. 63 euro aangeboden door Ambo | Anthos uitgevers.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Addy uit Dordrecht
  • Joan uit Maarsbergen
  • Corry uit Breda
  • Marleen uit Medemblik
  • G. uit Groesbeek

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

We geven 5x een boekenpakket van Ambo | Anthos uitgevers weg!

Huis vol leugens is dé nieuwste literaire thriller van Nicci French. De 45-jarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar zijn appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan.

De leesclub is de nieuwe feelgood roman vol romantiek van Laura de Koning. Eline en Renske hebben een leesclub opgericht. Van het vervallen landhuis dat Renske heeft geërfd,  willen ze een plek maken waar lezers elkaar kunnen ontmoeten en schrijvers zich kunnen terugtrekken om aan een nieuw boek te werken.  Tijdens de verbouwing krijgen ze te maken met allerlei bouwperikelen, norse buurmannen en onbetrouwbare types. Zal het ze lukken hun droomplek te verwezenlijken?

Dé nieuwe Simone van der Vlugt: Schilderslief – een meeslepende roman over de verguisde minnares van Rembrandt van Rijn. Op een junidag in 1650 wordt Geertje Dircx door het vroedschap van Amsterdam aangehouden, in een koets getrokken en voor 12 jaar opgesloten in het spinhuis van Gouda. Van een proces is geen sprake: ze wordt monddood gemaakt. Haar geliefde Rembrandt van Rijn heeft daartoe de opdracht gegeven.

Wil je meer informatie over de boeken van Ambo | Anthos? Klik hier.

Ook interessant