Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 33: een Inventum heetwaterdispenser

banner-inventum-heetwaterdispenser-zomer-mar.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week mogen we weer een fijn abonneecadeau weggeven. Vijf lezeressen krijgen een heetwaterdispenser HWD722 van Inventum t.w.v. €69,99.

De vijf winnaars van deze week zijn

    • G. uit Pijnacker
    • Joke uit Middelburg
    • Roelie uit Nijeveen
    • Anneke uit Sneek
    • Dorothea uit Den Bosch

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Inventum heetwaterdispenser HWD722

Ben jij een echte theeleut en kun je ook zo genieten van een warm kopje bouillon? De Inventum heetwaterdispenser HWD722 is het perfecte budgetvriendelijke alternatief voor de kokend waterkraan.

Deze heetwaterdispenser verwarmt binnen een mum van tijd precies de benodigde hoeveelheid water die varieert van 20°C tot 100°C. Dit is mogelijk dankzij de Inventum direct-warm technologie. Dat betekent nooit meer wachten tot het water kookt, maar direct genieten.

Deze krachtige jongen heeft een afneembaar waterreservoir, een inhoud van 2,2 liter en een vermogen van 2600 watt. Schoonmaken is een fluitje van een cent met het handige uitneembare anti-kalkfilter. Je bespaart niet alleen water, maar ook tijd én energie. De heetwaterdispenser bespaart ca. veertig procent energie in vergelijking tot een normale waterkoker. Dubbel genieten dus!

 

abonneecadeau hansgrohe

 

Wil je meer informatie over de producten van Inventum? Klik hier.

 

Ook interessant