Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 3: een literatuurpakket van uitgeverij Orlando

abonneecadeau-margriet-3-een-literatuurpakket-van-uitgeverij-orlando.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een literatuurpakket van Uitgeverij Orlando t.w.v. € 67,50.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • R. uit Blaricum
  • Nathalie uit Rotterdam
  • G. uit Ede
  • Ini uit Hattem
  • Thea uit ‘s-Heerenberg

Het literatuurpakket bestaat uit:

Muriel Spark – De beste jaren van juffrouw Brodie
Voor de eigenzinnige Jean Brodie zijn haar jaren als schooljuf op een meisjesschool in Edinburgh onmiskenbaar haar beste jaren. Ze is hartstochtelijk toegewijd aan haar onorthodoxe onderwijsmethoden en – het belangrijkste – aan ‘haar meisjes’. Juffrouw Brodie brengt haar uitverkoren zes leerlingen niet alleen traditionele schoolkennis bij, maar onderricht hen vooral in wereldse zaken als liefde, kunst en politiek.

Angela Carter – Circusnachten
Aan het einde van de negentiende eeuw, een bewogen tijdperk van vervlogen dromen en nieuwe hoop, vertelt trapeze-artieste Fere haar levensverhaal aan journalist Jack Walser. Hoe zij gevonden werd door de hoer Lizzie en opgroeide in een bordeel, hoe haar vleugels groeiden en zij leerde vliegen.

Virginia Woolf – Orlando
‘Te lang voor een grap, te frivool voor een serieus boek’, zo noemde Virginia Woolf Orlando. Ze schrijft de roman in 1928, in een periode dat zij een hartstochtelijke relatie heeft met de eigenzinnige schrijfster Vita Sackville-West. De jonge dichter wordt in Engeland geboren tijdens de heerschappij van koningin Elisabeth, met wie hij in zijn jonge jaren een korte affaire heeft. Na haar dood wordt Orlando de minnaar van een Russische prinses. In de winternacht waarin zij samen zouden weglopen, komt zij echter niet opdagen en treedt er een plotse en hevige dooi in. Na een lange slaap – op dat moment verblijft hij in Istanbul – ontwaakt Orlando als vrouw, en sluit zij zich aan bij een groep rondtrekkende zigeuners.

Wil je meer informatie over de boeken van Uitgeverij Orlando? Klik hier.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant