Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 29/30: een Yves Rocher pakket

yves-rocher-margriet.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans op het winnen van een mooi cadeau!

Ook deze week geven we weer een fijn abonneecadeau weg. Vijf lezeressen krijgen een Summer Essentials-pakket van Yves Rocher t.w.v. €102,40.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Heidi uit Leiderdorp
  • Paulina uit Aalsmeer
  • J. uit Goes
  • Truus uit Brunssum
  • Christl uit Wijchen

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Summer Essentials van Yves Rocher

Staat Tahiti al jaren op jouw lijstje van droombestemmingen? Goed nieuws, dankzij de exotische producten van Yves Rocher, zie je de parelwitte stranden en azuurblauwe lagunes naast je verschijnen! Met dit assortiment, in je strandtas, geniet je van de warmte van de zon, terwijl je huid de hele dag beschermd en verzorgd is. De textuur van de producten laat je een hele dag stralen en zorgt ervoor dat je zongebruinde teint langer blijft zitten. Bovendien neemt de exotische geur niet alleen jou, maar ook alle mensen rondom je, mee op vakantie.

Klaar om af te dalen naar die heerlijke witte stranden? Vergeet deze producten van Yves Rocher dan zeker niet op je lijstje te zetten!

Wil je meer informatie over Yves Rocher? Klik hier.

 

Ook interessant