Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 28: een dagje Thermen Berendonck

banner-thermen-berendonck-mar.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een entreevoucher voor twee personen t.w.v. €73, aangeboden door Thermen Berendonck.

De vijf winnaars van deze week zijn

  • Marie-Jose uit Leiden
  • Lineke uit Spijkernisse
  • A.A. uit Haarlem
  • Helena uit Den Haag
  • Annie uit Reuver

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Een pure en magische beleving

Ervaar de vriendelijkheid en zachtheid van Azië en het Midden-Oosten. Beleef de magische kleuren, geuren en klanken van India. Of droom weg in de wonderlijke wereld van duizend-en-een-nacht. Waan je in een beeldschoon paleis en dompel je onder in de weldadige rust van de hamam. Luxe en ontspanning wachten op je in sprookjesachtig Thermen Berendonck. Een plek waar betoverende wellness en oosters geluk samenkomen.

Ontspannen en genieten

Ben je toe aan een dag pure ontspanning in oosterse sferen? Laat je verrassen door authentieke saunarituelen en weldadige wellness-belevenissen in een rustgevende omgeving die je het gevoel geeft dat je even op vakantie bent. Hier gaat het om relaxen, genieten en bovenal… om jou. Ontdek Thermen Berendonck. Na zo’n dag voel je je als herboren.

Wil je meer informatie over Thermen Berendonck? Klik hier.

 

Ook interessant