Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 26: een torenventilator van Inventum

inventum-ventilator-banner-mar.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een torenventilator van Inventum t.w.v. €59,99.

De vijf winnaars van deze week zijn

  • P. uit Haarlem
  • Nel uit Vianen
  • Grytsje uit Foudgum
  • Jeanet uit Zwolle
  • Kees uit Hendrik Ido Ambacht

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Heerlijk verkoelend

Klamme nachten zijn voorbij met deze handige torenventilator van Inventum! De ventilator beschikt over een krachtige en stille 45 watt-motor waarmee elke ruimte eenvoudig wordt gevuld met gekoelde lucht. Dankzij de verschillende snelheden en in te stellen windtypes blijft je kamer heerlijk koel tijdens warme zomerdagen. De torenventilator kan naast de normale snelheden worden ingesteld op een natuurlijke wind of bijvoorbeeld een zachte bries, extra rustgevend voor het slapengaan. Bovendien is de ventilator 85° oscillerend. Dit betekent dat hij de gekoelde lucht niet steeds in dezelfde richting blaast, maar door de ruimte verplaatst voor een groot bereik en een optimale luchtstroom. Met de handige timerfunctie kun je de ventilator tot maximaal 7,5 uur van tevoren instellen. Zo heb je er geen omkijken naar en behoren klamme nachten voorgoed tot het verleden. Hoe warm het ook wordt, je ontwaakt zo fris als een hoentje.

Abonneecadeau Inventum torenventilator

Wil je meer informatie over de Inventum Torenventilator VTO812WA? Klik hier.

 

Ook interessant