Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 22: een hetelucht friteuse van Inventum

airfryer-banner-mar.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een hetelucht friteuse van Inventum t.w.v. €119,99.

De vijf winnaars van deze week zijn

  • Corma uit Sommelsdijk
  • Aneta uit Garyp
  • Hanriëtte uit Hilversum
  • Jolande uit Zeist
  • Tryntsje uit Burdaard

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Gezond frituren

Met deze hetelucht friteuse van Inventum zet je de lekkerste en knapperigste frietjes op tafel. De hetelucht friteuse GF254HLD is compact en heeft een strak design. Dankzij het hetelucht systeem frituur je niet met vet, waardoor je gezonder en verantwoord kunt genieten. Hij heeft een inhoud van 2,5 liter en is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de baktijd in. De temperatuur en de nog resterende baktijd zijn af te lezen op het display. De friteuse wordt geleverd met een handige frituurmand-verdeler waarmee je meerdere snacks tegelijk kunt bereiden. Zo maak je bijvoorbeeld ook meteen een portie friet van zoete aardappels klaar. Een lekker en gezond alternatief voor gewone patat.

Inventum hetelucht friteuse abonneecadeau

Wil je meer informatie over de Inventum hetelucht friteuse GF254HLD? Klik hier.

 

Beeld | Pexels

Ook interessant