Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 21: een Human Nature reistas met bijpassende rugtas

anwb-margriet.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een Human Nature reistas met bijpassende rugtas in de kleur groen t.w.v. €109,98. (ANWB-leden betalen €89,98), aangeboden door ANWB.

De vijf winnaars van deze week zijn

  • Petra uit Arnemuiden
  • Flynn uit Den Haag
  • Sabina uit Harmelen
  • Alie uit Renswoude
  • Anny uit Heerlen

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Canvas tassen

Het is alweer jaren dé trend: stoere stoffen tassen, gemaakt van canvas dat er goed uitziet en tegen een stootje en een buitje kan. Met deze set kun je alle kanten op. De grote tas kan stijlvol over je schouder of draag je gewoon in de hand. En zo’n canvas rugzak is het echt helemaal dit seizoen. Daarmee is het abonneecadeau van deze week, de sterke Human Nature reistas met bijpassende rugtas, geschikt voor elke gelegenheid. De rugzak kan mooi mee naar school, sport of werk. De bijpassende reistas is ideaal voor een lang weekend of een midweek weg. Samen vormen ze niet alleen een ijzersterk duo, je kunt hierin ook echt alles meenemen wat je nodig hebt. Heel handig dus voor op (de grote) vakantie.

Abonneecadeau ANWB

Wil je meer informatie over de Human Nature tassen van ANWB? Klik hier.

 

Ook interessant