Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 20: twee Declaré Superfood Maskers

declare-banner.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen twee Declaré Superfood Maskers t.w.v. €59,90.

De vijf winnaars van deze week zijn

  • Jeanne uit Sint-Oedenrode
  • Isabel uit Breda
  • Annelies uit Rotterdam
  • Cobie uit Wervershoof
  • Harry uit Rheden

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Declaré

Declaré werd in 1979 ontwikkeld in Zwitserland en was de eerste cosmeticalijn speciaal voor de gevoelige huid. De producten worden in Zwitserland nog steeds onder strenge farmaceutische controle geproduceerd.

In die veertig jaar heeft Declaré een breed scala aan producten ontwikkeld, al is en blijft het merk gespecialiseerd in optimale huidverzorging. Het resultaat is een lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werking voor en verdraagzaamheid van de huid.
Het meest bijzondere ingrediënt is het gepatenteerde SRC-complex. Dit complex reduceert de gevoeligheid van de huid. Het vermindert irritaties, voelt aangenaam aan en zorgt voor een gelijkmatige teint. Dit speciaal ontwikkelde complex beschermt actief de cellen om zo vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

Declaré Superfood Maskers zijn supergezond voor je huid en samengesteld op basis van superfood-ingrediënten, Het masker is er in vier varianten: een Goji Jojoba Peeling Masker, een Bamboo Coal Detox Masker, een Matcha Aloë Vera Masker  een Algae Marine Gel Masker. Kies het masker dat past bij je huidbehoefte of combineer ze alle vier.

 

Wil je meer informatie over Declaré? Klik hier.

Wil je weten waar je de producten kunt kopen? Klik hier.

 

Ook interessant