Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 20: de MK750-melkopschuimer van Inventum

hoeveel-kopjes-koffie-per-dag.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Ook deze week geven we weer een fijn abonneecadeau weg. De gelukkige vijf winnaars ontvangen een melkopschuimer van Inventum t.w.v. € 60,-.

Dat worden heerlijke cappuccino’s en lattes.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • P. uit Nootdorp
  • Moira uit Spijkenisse
  • Jannie uit Ermelo
  • Helma uit Valburg
  • Tanja uit Zwolle

Over de melkopschuimer MK750

De Inventum-melkopschuimer MK750 heeft een afneembare melkkan en een magnetische aandrijving. Je kunt er tot 400 milliliter melk (of chocolademelk!) mee verwarmen en tot 200 milliliter melk mee opschuimen. Het apparaat is geschikt om zowel warme als koude melk op te schuimen.

De melkopschuimer is snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. In slechts negentig tot 140 seconden heb je melkschuim voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

Wil je meer informatie over de MK750? Klik dan hier!

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant