Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 2: Herôme-nagelverzorgingset

abonneecadeau-m22-herome.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Deze week is dat 5x een Amazing Nails Set van Herôme t.w.v. €69,30.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • M. uit Spijkenisse
  • Pia uit Papendrecht
  • M. uit Maasdijk
  • I. uit Soest
  • Mieke uit Mierlo

Amazing Nail Set

Mooie handen zijn verzorgde handen! Met de Amazing Nail Set ben jij klaar voor een stralende lente. De fijne producten geven jouw nagels een verzorgde look. Van een wonderpen tot onslijtbare glasvijl: de Amazing Nail Set heeft het allemaal. Met deze unieke set creëer jij eenvoudig de mooiste manicure. En alle producten zijn dierproefvrij.

Over Herôme

Al sinds 1982 is Herôme Cosmetics dé expert op het gebied van hand- en nagelverzorging. Of je nu splijtende nagels, beschadigde nagelriemen of droge handen hebt: Herôme biedt voor ieder hand- en nagelprobleem de perfecte oplossing.

Wil je meer informatie over HerômeBekijk dan de website.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant