Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 18: een tas van Cowboysbag

abonneecadeau-margriet-18-een-tas-van-cowboysbag.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook vandaag hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Deze week is dat 5x een tas van Cowboysbag via The Little Green Bag t.w.v. € 149,95.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Monique uit ‘s-Gravenhage
  • Antje uit Rotterdam
  • Henny uit Soest
  • Els uit Velp
  • Mieke uit Enschede

Een knipoog naar het oude Cowboysbag

De tassencollecties bij The Little Green Bag zijn altijd weer om door een ringetje te halen. Je tas is ongetwijfeld ook een van de belangrijkste accessoires als toevoeging aan je outfit. Schijnt de zon of komt het met bakken uit de hemel? Een tas kun je altijd dragen. De Bag Dorset van Cowboysbag is een echte metgezel voor het leven. Met genoeg ruimte voor al jouw essentials is het de ideale tas wanneer je er een dagje op uit gaat of ook gewoon erg handig om zo je hele hebben en houden met je mee te nemen.

The Little Green Bag

Verder ben je bij The Little Green Bag ook aan het juiste adres voor nog meer leuke tassen, mooie sieraden of gave zonnebrillen.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant