Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 18: Inventum steelstofzuiger

inventum-steelstofzuiger-banner-mar.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een Inventum steelstofzuiger t.w.v. €139,99.

De vijf winnaars van deze week zijn

  • Gert uit Papendrecht
  • Lenie uit Middelharnis
  • Harriëtte uit Meppel
  • Angeline uit Reusel
  • Teunie uit Putten

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Simpel, snel en snoerloos

Of je je huis nu een grote beurt wilt geven of even snel tussendoor wilt stofzuigen, de Inventum STS625R steelstofzuiger staat altijd voor je klaar. Hij maakt het werk snel en gemakkelijk en na afloop zijn vloeren, tapijten en tegels weer helemaal spic en span. Deze snoerloze stofzuiger kan in zijn geheel worden gebruikt of als handige kleine kruimelzuiger. De accu is in vijf uur volledig opgeladen en kan vervolgens 25-50 minuten zuigen. De STS625R is eenvoudig in gebruik, gemakkelijk op te bergen en heeft geen stofzak nodig. Met de bijgeleverde accessoires heb je zelfs de moeilijkste hoeken en kieren zó schoon. Of er nou zand, aarde, haren of stof ligt, de STS625R gaat grondig te werk en zuigt al het vuil eenvoudig voor je op.

abonneecadeau Inventum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer informatie over de Inventum steelstofzuiger STS625R? Klik hier.

 

Ook interessant