Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 17: een filmpakket van Universal Home Entertainment

abonneecadeau-margriet-17-een-filmpakket-t-w-v-80.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook vandaag hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Deze week is dat 5x een filmpakket van Universal Home Entertainment t.w.v. € 80,-.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Angelien uit Hilversum
  • Cora uit Delft
  • Anneke uit Boxtel
  • Lucy uit Overasselt
  • Gre uit Emmeloord

Het filmpakket bestaat uit:

Downton Abbey
De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film. De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award.

Abominable (Everest: De Jonge Yeti)
Als de ondeugende vrienden Yi (Chloe Bennet), Jin en Peng een jonge Yeti op hun dak ontdekken, besluiten ze hem Everest te noemen. Vervolgens gaan ze op een speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen, moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge dr. Zara en zakenman Burnish – die koste wat kost een Yeti willen vangen – telkens een stap voor te blijven.

Gemini Man
Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

Jay & SIlent Bob Reboot
Wanneer Jay & Silent Bob ontdekken dat er een reboot aankomt van Bluntman & Chronic – een film gebaseerd op een comic die op zijn beurt op hen is gebaseerd – en ze tot overmaat van ramp niet langer hun eigen namen kunnen gebruiken door een verbod van de productiemaatschappij, trekken ze naar Hollywood om daar een stokje voor te steken.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant