Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 16: een boekenpakket van Ambo Anthos uitgevers

abonneecadeau-margriet-16-boekenpakket-van-ambo-anthos-uitgevers.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een boekenpakket van Ambo | Anthos uitgevers t.w.v. € 61,-.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Jan uit Leidschendam
  • M. uit Vlaardingen
  • Ariët uit Hellouw
  • Stan uit Venlo
  • S. uit Dedemsvaart

Het boekenpakket bestaat uit:

Steen, papier, schaar – Elizabeth Day

In Steen, papier, schaar van Elizabeth Day, auteur van de bestseller Het feest, belandt Charles Redfern na een ongeluk in coma in het ziekenhuis. Voor zijn vrouw Anne en dochter Charlotte is dat het moment waarop ze hun gecompliceerde relatie met deze zeer dominante man eindelijk onder ogen zien.

Een vorm van verraad – Lieneke Dijkzeul

Een vorm van verraad van Lieneke Dijkzeul is het nieuwe deel in de serie over inspecteur Paul Vegter. Een actuele nieuwe thriller, vol psychologische spanning. Enkele dagen voor zijn huwelijk ontvangt inspecteur Paul Vegter een dreigbrief met de boodschap ‘Ik ga iets rechtzetten, klootzak’. De dreiging wordt reëel wanneer er op een nacht een aanslag op het huis van Paul en Renée wordt gepleegd, die hen verbijsterd achterlaat.

Viktor – Judith Fanto

Met Viktor heeft Judith Fanto een hartveroverende, waargebeurde familiegeschiedenis geschreven over de betekenis van familiebanden. Haar ouders hadden door de Tweede Wereldoorlog een haat-liefdeverhouding met hun Joodse identiteit. Judith omarmde haar Joods-zijn juist. Het is een prachtig historisch boek geworden met haar oudoom Viktor in de hoofdrol, parallel aan haar eigen verhaal.

Alle boeken van Ambo | Anthos uitgevers vind je hier.

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant