Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 14: Braun stoomgenerator

2x0rfwh67xs7_selected_wide_1200.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een Braun stoomgenerator t.w.v. €179.

De vijf winnaars van deze week zijn

  • Karin uit Weesp
  • Dicky uit Heerde
  • Tineke uit Oudendijk
  • Richard uit Haren
  • Wilhelmina uit Hoofddorp

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Bespaar tijd en ruimte

Of je nu wel of niet van strijken houdt, de IS 2044 VI bezorgt je extra strijkplezier. Dankzij de krachtige stoom en hoge stoomopbrengst van deze stoomgenerator gaat strijken gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren. De stoomkracht van het apparaat zorgt er namelijk voor dat de stoom dieper doordringt in je strijkgoed ten opzichte van traditionele stoomstrijkijzers. Hierdoor verdwijnen kreukels als sneeuw voor de zon.

De IS 2044 VI-stoomgenerator is tevens voorzien van ’s werelds eerste FreeGlide 3D-technologie. Door de afgeronde strijkzool, geïnspireerd op de vorm van een snowboard, strijk je moeiteloos over elk obstakel zoals knopen, zakken of ritsen. Zelfs achterwaarts. Zo blijf je nooit meer met je strijkijzer vastzitten en werk je nóg sneller je strijkgoed weg.

Naast deze ultieme strijkvoordelen biedt de CareStyle Compact IS 2044 VI ook optimaal opberggemak. Door de unieke verticale en compacte vormgeving van de stoomgenerator is het apparaat eenvoudig op te bergen. Ideaal voor mensen met een compacte woonomgeving of wanneer je beperkte kastruimte hebt.

Ervaar zelf het gemak van de IS 2044 VI-stoomgenerator en je wilt nooit meer iets anders.

Abonneecadeau Braun

Bestel ‘m met korting

Heb je niet gewonnen, maar wil je ‘m toch graag hebben? Op de Margriet shop bestel je de Braun stoomgenerator voor €89,50 in plaats van €179. Klik hier.

 

 

Beeld | Pexels

Ook interessant