Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 13: Inventum broodbakmachine

c90rj6a69eqc_selected_wide_1200.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een Inventum broodbakmachine t.w.v. €99,99.

De vijf winnaars van deze week zijn

  • Annie uit Amsterdam
  • Ellie uit Schiedam
  • Els uit Bathmen
  • Jeanne uit Udenhout
  • Willy uit Almere

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Genieten van zelfgebakken brood

Wakker worden met de geur van versgebakken brood… Dat wil toch iedereen? De BM90 broodbakmachine van Inventum is geschikt voor het bereiden van 750 of 900 gram brood. Met één van de twaalf handige automatische programma’s, waaronder een supersnelle variant, bak je zonder moeite je favoriete brood. Naast deze standaardprogramma’s zit er ook een speciaal jam-programma op. De bediening is simpel dankzij de handige tiptoetsen. De machine wordt geleverd met een vierkant bakblik, de BM90 beschikt tevens over een instelbare timer tot 13 uur. Hierdoor kun je de broodbakmachine ’s nachts al met zijn werk laten beginnen. Zo kun je de volgende ochtend meteen genieten van een vers sneetje brood, al dan niet besmeerd met jam. Eet smakelijk!

 

Abonneecadeau Inventum

 

Wil je meer informatie over de Inventum broodbakmachine? Klik hier.

 

 

Beeld | Pexels

Ook interessant