Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 13: entreekaarten en een wellness tas van Fort Resort Beemster

fort-resort-beemster-m13.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets leuks te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau om weg te geven. Vijf abonnees krijgen 2 entreekaarten en een leuke tas van Fort Resort Beemster t.w.v. € 96,-.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Annemieke uit Ouderkerk Amstel
  • B. uit Alphen aan den Rijn
  • Ina uit Heijningen
  • M. uit Posterholt
  • Ineke uit Bolsward

Kom samen genieten en ontspannen in één van de mooiste wellness resorts van Nederland!

Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg, gelegen in Werelderfgoed De Beemster vlakbij Amsterdam. Het Fort waar vroeger soldaten gevestigd zaten, is nu omgetoverd tot een unieke Spa & Wellness met bijzondere baden en sauna’s. Een CO-2 neutraal hotel met 16 luxe kamers & suites. Twee restaurants; het Poterne restaurant en het wellness restaurant. Tijdens de metamorfose is er aan alles gedacht. Bijzondere historische stijlkenmerken zijn behouden. De mooiste materialen zijn gekozen. De beste producten en de meest innovatieve duurzame toepassingen voor een eco-chic fort. Een plek die geliefd is door velen.

Meer weten over deze unieke plek: www.fortresortbeemster.nl

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuis toegestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Ook interessant