Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 12: Barn High Tea voor twee personen

yoghurt-barn-margriet.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een Barn High Tea voor twee personen t.w.v. €43, aangeboden door Yoghurt Barn.

De vijf winnaars van deze week zijn

  • Karen uit Hilversum
  • Trijn uit Delfzijl
  • Anke uit Uithoorn
  • Karin uit Rotterdam
  • Thea uit Broek op Langedijk

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Yoghurt Barn

Wij hebben een passie voor biologische yoghurt; whole day, every day! Yoghurt is namelijk het hele jaar én de hele dag door superlekker. Van een bakje yoghurt maken wij voor jou een healthy of een guilty pleasure om van te smullen. In onze knusse Barns staan de Barnista’s voor je klaar om je te inspireren met alles rondom yoghurt. Sinds 2012 is Yoghurt Barn uitgegroeid tot de origineelste lunchroom van het land. Je kunt ons vinden in Utrecht, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Nijmegen, Eindhoven, Leiden en sinds kort ook in Breda. Op al deze locaties kun je gaan voor een lekkere Yoghurt Special, een bakje vullende Overnight Oats, een All Day Breakfast of All Day Lunch, een heerlijke Barn Toast, een goede kop koffie met huisgemaakt gebak en nog veel meer lekkers. Wil je echt eens origineel in de watten worden gelegd? Ga dan voor onze Barn High Tea: een dienblad vol smakelijke Yoghurt Specials, knapperige Barn Toast, verse breekbroodjes met homemade yoghurtdips en natuurlijk gebakjes in allerlei kleuren en smaken. Denk hierbij eens aan Red Velvet Cake, Chocolate Caramel Shortbread en Carrot Cake; alles is even lekker! Zien we je snel in de Barn?

 

Wil je meer informatie over Yoghurt Barn? Klik hier.

 

Ook interessant