Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 1: 5x € 100,- shoptegoed voor Winkelstraat.nl

abonneecadeau1-winkelstraat-nl.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen € 100,- shoptegoed voor Winkelstraat.nl.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Gon uit Amsterdam
  • An uit Lent
  • Dorijn uit Deventer
  • C. uit Brielle
  • J. uit Niekerk Westerkwartier

De winnaars krijgen hun prijs in de komende per mail toegestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Winkelstraat.nl

Bij Winkelstraat.nl kun je exclusieve fashion collecties vinden van veschillende Premium en Luxury Brands. Hier kun je collecties vinden van bekende designermerken als Michael Kors en Elisabetta Franchi. Elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions. Van veel items is er zelfs vaak maar één unieke uitvoering, waardoor je al snel een one-of-a-kind te pakken hebt. De items op Winkelstraat.nl zijn samengesteld uit het assortiment van exclusieve boutiques door heel Nederland en Europa.

Wil je meer informatie over Winkelstraat.nl? Klik dan hier!

Ook interessant