Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 43/44: een Luxury armbandenset van Embrace Design

abonneecadeau-margriet-43-44-een-luxery-armbandenset-van-embrace-design.png

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets leuks te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een Luxury armbandenset van Embrace Design t.w.v. € 59,95.

De vijf winnaars van het abonneecadeau van deze week zijn:

  • Rita uit Veenendaal
  • C. uit Huijbergen
  • J. uit Veghel
  • V. uit Elsloo
  • A. uit Terneuzen

Over Embrace Design

Embrace Design is een Nederlands sieraden label. Al ruim 15 jaar ontwikkelen en produceren zij exclusieve sieraden. Daarbij maken zij gebruik van hoogwaardige materialen zoals stainless steel, emaille, zoetwaterparels, leer & suede. De kleuren crème, taupe, zand, ivoor, champagne, grijs en antraciet zijn een terugkerend beeld in de collecties. Naast hun eigen collecties ontwikkelen ze ook sieraden voor merken als Riviera Maison, Vanilia en KLM.

Luxury Embrace Design set

Exclusief voor Transavia ontwikkelden zij de Luxury Embrace Design set. Deze mooie set bestaat uit twee armbanden. Een armband uitgevoerd in geborsteld stainless steel en een armband in sparkling stainless steel. Deze unieke set was verkrijgbaar aan boord van alle Transavia vluchten en heeft dus al veel mooie bestemmingen gezien. De armbanden zijn verkrijgbaar in rose goud en zilver.

Niet gewonnen?

Exclusief voor de lezeressen van Margriet hebben zij een kortingscode om deze luxury set te bestellen voor €38,95 in plaats van €59,95. Vul bij het afrekenen de kortingscode: MARGRIET in en de korting wordt automatisch verrekent.

Wil je alle sieraden van Embrace Design eens bekijken? Neem dan een kijkje op embracedesign.nl.

Ook interessant