Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 46: een hansgrohe Raindance Select

abonneecadeau-margriet-46-een-hansgrohe-raindance-select-53.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets moois te winnen!

Ook deze week hebben we weer een fijn abonneecadeau weg te geven. Vijf lezeressen krijgen een Raindance Select E handdouche van hansgrohe t.w.v. 122,15 euro.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • C.H. uit Rijswijk
  • Tilly uit Baarn
  • A. uit Zaandam
  • Marika uit Den Bosch
  • Joke uit Leeuwarden

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is, in verband met de privacywetgeving, helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

De Raindance Select handdouche

Beleef water in zijn mooiste vorm met de Raindance Select E handdouche van hansgrohe. Onder de glanzende chromen oppervlakte zitten verschillende technologieën verborgen. Technologieën die je stuk voor stuk groots doucheplezier garanderen. Deze douche heeft maar liefst drie straalsoorten. Wie niet kan kiezen, wisselt snel van straal met één druk op de Select-knop. Kalkdeeltjes kun je gemakkelijk verwijderen dankzij de QuickClean-technologie. Zo’n moderne douche met hoekig design staat mooi in vrijwel elke badkamer!

Hansgrohe ontwikkelt kranen, douches en accessoires voor badkamers en keukens. Design voor iedereen en voor elke portemonnee. Bij elk product staan comfort, gebruiksvriendelijkheid, innovatie, hoge kwaliteit en een prachtig én praktisch ontwerp centraal.

abonneecadeau hansgrohe

Wil je meer informatie over de producten van hansgrohe? Klik hier.

Ook interessant