Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau Margriet 54: Boekenpakket van Ambo|Anthos uitgevers

abonneecadeau-margriet-54-boekenpakket-van-amboanthos-uitgevers.jpg

Margriet is heel blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week een geweldig abonneecadeau onder onze vaste lezeressen. Heb je al jaren een abonnement en mis je geen enkele Margriet? Dan maak je wekelijks kans om iets leuks te winnen!

Ook deze week geven we weer een fijn abonneecadeau weg. Vijf lezeressen krijgen een boekenpakket van Ambo|Anthos uitgevers t.w.v. € 69,50.

De vijf winnaars deze week zijn:

  • S. uit Zwijndrecht
  • Jolande uit Doorn
  • A. uit Roermond
  • Nel uit Alkmaar
  • A. uit Colijnsplaat

Wat zit er in het boekenpakket?

Flashback – SJ Watson
Het boek Flashback van SJ Watson is een psychologische thriller met een razend tempo, van de auteur van de wereldwijde bestseller Voor ik ga slapen. Flashback speelt zich af in Blackwood Bay. Een Britse kustplaats waar nooit iets gebeurt. Toch?

Het feest – Elizabeth Day
Elizabeth Day, auteur van Het feest, schreef met Schaduwstad eveneens een vlijmscherpe roman over de Britse elite. Een plotgedreven roman geschreven over de kloof tussen de Britse klassen, tussen rijk en arm, tussen hen voor wie deuren zich openen en anderen die met moeite overleven. Een onvergetelijke roman voor iedereen die genoten heeft van Het feest!

Vad3r – Pepijn Lanen
Vad3r van Pepijn Lanen is een zeer intiem portret van het ouderschap, dat tegelijkertijd uiterst actueel en universeel is. Pepijn Lanen beleeft hoogtepunten in het kleine alledaagse. ‘Als ik de kindjes in hun ogen kijk, krijg ik kortsluiting in mijn hoofd door de liefde. Hun bestaan is een wonder dat mijn hersenen nauwelijks kunnen registreren.’

Meer informatie over de boeken van Ambo|Anthos uitgevers? Klik hier!

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Ook interessant