Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 5

magiclogo.png

Onder onze abonnees verloten wij elke week cadeaus. Deze week is dat een waardebon van MAGIC bodyfashion t.w.v. € 50.

De gelukkigen voor deze week zijn:

  • H. Stegeman, Den Ham OV
  • D. de Vries, Sint Annaparochie
  • A. de Lange – Groen, Wemeldinge
  • P. Brakeboer, Den Helder
  • M. de Lege, Rotterdam


70YP-Black---70YB-Sporty-GrMAGIC bodyfashion

MAGIC Bodyfashion introduceerde als een van de eerste bedrijven in Europa shapewear, probleemoplossende bh’s en accessoires. Vandaag de dag is MAGIC een global brand met een Total Body Solution Concept en is de collectie uitgebreid met een Yoga- en Swimwear lijn.

De Yoga lijn ziet er niet alleen fashionable uit, maar de producten zitten daarnaast super comfortabel. De collectie bestaat uit twee Bra varianten met uitneembare cups, Yoga Pants en  Yoga Crop Pants van zacht en corrigerend materiaal die voor een comfortabele fit zorgen. Naast de outfits bevat de collectie ook meerdere sportaccessoires zoals een Excerise Band, Jumping Rope en een Towel. De steeds terugkomende kleuren van deze collectie zijn: Heather Grey, Heather Pink, Sporty Grey en Sporty Pink.

Met het oog op de zomer brengt MAGIC Bodyfashion in februari een Swimwear lijn uit. De verwachting is dat dit nieuwe concept met open armen ontvangen zal worden. De collectie is namelijk gemaakt van prachtig materiaal en bevat shape-elementen. Het assortiment bestaat uit een swimsuit, tankini, bandeau, hoog broekje en een bikinibroekje. De swimsuit en tankini shapen het bovenlichaam en het speciale ‘rimpeleffect’ zorgt voor een nog slanker postuur. Zowel de swimsuit als de tankini hebben aan de binnenkant ingebouwde bh cups, die nog meer steun en comfort bieden. Het hoge taille broekje shaped de buik en rug. De plooitjes aan de zijkanten van het broekje zorgen voor een extra shape-effect maar zorgen daarnaast ook voor een super slanke en classy look.

Kijk op www.magicbodyfashion.com voor meer informatie!

Ook interessant