Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 49: Color WoW-pakket van JohnBeerens.com

margriet_colorwowduo_1018x509.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Onder hen verloten we elke week vijf cadeaus. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen!

Deze week is dat 5x een Color WoW-pakket t.w.v. €57,95 aangeboden door JohnBeerens.com.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Willemien uit Varsseveld
  • Nel uit Capelle a/d IJssel
  • Wilhelmina uit Leersum
  • Hanneke uit Klundert
  • Henriet uit Vroomshoop

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Het Color Wow-pakket

Ken jij de nummer één beautywebshop van Nederland al? JohnBeerens.com verkoopt als enige in Nederland Color Wow: het razendpopulaire merk uit Amerika. Zelfs Kim Kardashian kan niet meer zonder! Heb jij ook weleens last van pluizig en ontembaar haar? Dan is Color WoW precies wat jij nodig hebt. Met dit heerlijke pakket zorg jij ervoor dat jouw haar altijd prachtig zit. De Dreamcoat Supernatural Spray zorgt voor een beschermend laagje over jouw haar waardoor het de hele dag glad en pluisvrij is. In combinatie met de Style on Steroids Texture Spray blijft jouw kapsel ook nog eens de hele dag perfect in model. Welke vrouw wil dat nou niet?

Meer informatie over JohnBeerens.com? Klik hier!

 

Ook interessant