Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 47: offline initiatieven van Vertellis

vertellis-m-banner.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen.

Deze week is dat 5x een pakket offline initiatieven van Vertellis t.w.v. €59,95.

De vijf winnaars van deze week zijn:

  • Joop uit Zoetermeer
  • Ada uit De Heurne
  • Nellie uit Klundert
  • Gerda uit Maastricht
  • Maria uit Schin op Geul

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuis gestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

‘Oh… Vertel ‘s?’

Team Vertellis wil de saamhorigheid verbeteren door juist in onze haastige samenleving goede gesprekken en offline tijd te stimuleren. Mensen dichter bij elkaar óf dichter bij zichzelf brengen is de missie! De Feestdagen-editie, Relatie-editie en Gezinseditie zijn vragenkaartspellen voor vrienden & familie, koppels en gezinnen.

Vertellis Chapters is een combinatie tussen een dagboek en notitieboek. Deze ‘coach met 13 hoofdstukken’ geeft jou een moment voor jezelf en laat je stilstaan bij alles wat je meemaakt. Voor kinderen is er sinds dit jaar Vertellis KIDS: zelfreflectie, positiviteit en plezier in een vragenboekje!

Meer informatie over Vertellis? Klik hier!

Ook interessant