Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 42: Cadeaubon van OTAZU

ontwerp-zonder-titel-1.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week verloten wij 5x een cadeaubon t.w.v. €30,- aangeboden door OTAZU

De 5 winnende abonnees van deze week wonen in:

  • Bovenkarspel
  • Nibbixwoud
  • Best
  • Julianadorp
  • Alkmaar

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuis gestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Over OTAZU
OTAZU lanceert elk seizoen meerdere mode collecties, een Otazu ‘ready to wear’, Ro by Rodrigo Otazu en een Otazu couture collectie met prachtige luxueuze mode sieraden. Dankzij een voortdurend proces van inspiratie en innovatie heeft het ontwerpteam een heel eigen unieke stijl voor het merk weten te creëren. De creaties van OTAZU weerspiegelen en omarmen de natuurlijke schoonheid en stijl van vrouwen over de hele wereld. Een wereldwijde verscheidenheid aan persoonlijkheden vindt zijn overeenkomst in een gezamenlijke passie voor mode en de drang tot zelfexpressie. De behoefte om te stralen en het verlangen naar chemie, verleiding en elegantie leiden tot de keuze voor de OTAZU juwelen.

Bekijk de collecties van OTAZU snel <a href=”https://rodrigootazu.com/nl/shop/”>hier

Ook interessant