Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 41: Spelletjes pakket van 999 games

sfeerbeeld-30seconds-margriet.jpg

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week is dat 5x heel veel gezellige spelletjesavonden met 30 Seconds Picture party t.w.v. €67,- aangeboden door 999 games.

De vijf winnaars van deze week wonen in:

  • Amsterdam
  • Deil
  • Almere
  • Aalsmeer
  • Noord-Scharwoude

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuis gestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Meer over het cadeau
Fantastische spellen voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Lachen, gieren, brullen met familie en vrienden. De spelregels zijn eenvoudig, waardoor iedereen kan meedoen.

30 seconds
In het populaire spel 30 Seconds probeer je binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op het kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jouw team raadt, hoe meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Bereik als eerste de finish!

Picture party
In Picture Party kies jij een speler die het best bij een foto past. Ontvangt deze persoon de meeste stemmen, dan verdien je punten. Hoe goed ken jij je vrienden?

Ook interessant