Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Overig

Abonneecadeau editie 40: stoere schakelarmband met blauw keramiek van My Bendel

beeldwebsite.png

Margriet is heel erg blij met haar trouwe abonnees. Daarom verloten we elke week vijf cadeaus onder onze vaste abonnees. Als abonnee van Margriet maak je daardoor elke week kans om te winnen. Deze week is dat 5x een stoere zilverkleurige schakelarmband met blauw keramiek t.w.v. € 49,95 aangeboden door My Bendel.

De vijf winnaars van deze week wonen in:

  • De Meern
  • Ermelo
  • Sittard
  • Nieuwehorne
  • Smilde

De winnaars krijgen hun prijs in de komende weken thuis gestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/abonneecadeaus.

Meer over het cadeau
Deze stoere schakelarmband uit de Godina collectie is een perfect tijdloos sieraad. De 6 mm brede vossenstaart band is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en bewerkt met drie donkerblauwe keramische schakels die mooi glad zijn gepolijst. Beide materialen hebben als voordeel dat het sterk, hypoallergeen en krasvast is. Door de kwaliteit van de speciale klei en toevoegingen die we gebruiken is de kleur sprankelend en blijft deze altijd mooi. En wat ook nog heel mooi is dat My Bendel 2 jaar garantie geeft op het sieraad. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat de armband gecombineerd kan worden met elke casual of stoere outfit.

Bekijk de gehele collectie van My Bendel hier

Ook interessant